Uforløst, men desto deiligere.

I høst sesongens første kamp tok vi imot Mjølner på Elverum stadion.

Det ble en spesiell inngang til kampen.
Vårt æresmedlem, og en av de virkelige store bautaene i klubbens historie Reidar Schjei gikk bort tidligere denne måneden.
Kampen ble derfor startet med ett minutt stillhet med etterfølgende stående applaus.

Mjølner hadde levert gode resultater de siste kampene før ferien så vi var klar over at dette kom til å bli en tøff kamp.

Vi tok tak i kampen fra første minutt og etablerte et godt banespill hvor vi hadde ball og Mjølner jaktet. Vi presset de tidlig tilbake i banen og skapte tidlig noen nesten sjanser, og det var dette nesten som skulle bli en gjennomgangs melodi i denne kampen.

Etter ti minutters spill blir vi litt passive og lar Mjølner føre ballen inn i farlig område. Ballen blir stukket i gjennom og Mjølners Jørgen Kilmark Tønnesen får en tupp på ballen som går via stangen og inn, 0-1 mot kampens spill.

Vi fortsetter og dominere i banespillet og kommer til flere gode muligheter, men det vil seg ikke. Det er faktisk Mjølner som er nærmest å score ved et par anledninger, men en god Martin Kjeverud Eggen gjør snuoperasjonen enklere for oss.
For vi må vente helt til det 83 minutt før vi får hull på byllen. Innbytter Sondre Løvberg får ballen ut på sin høyre kant og slår ett fantastisk  innlegg til en helt umarkert Farzam som stanger inn utligningen, og nå har vi fått blod på tann.

Det går ikke mer enn fem minutter før neste ball ligger i nettet. Hjørnesparket blir slått inn og Fredrik Liberg berg sender oss opp i en meget fortjent ledelse.
Så to minutter etter scoringen til Fredrik skal vi få enda en når Mjølner lager frispark skrått utenfor sin egen sekstenmeter. Nelsinho gjør seg klar og skyter via muren noe som setter en god Mjølner keeper helt ut av spill, 3-1 og kampen er punktert.

Utrolig deilig og ikke minst fortjent og få betalt etter å ha stanget og stanget men aldri gitt opp.
Det var noe uforløst over laget i dag. Vi spiller bra fotball og dominerer banespillet gjennom store deler av kampen og til slutt finner vi hverandre som vi skal og vinner fortjent.

Neste helg er det Fyllingsdalen i Bergen, før vi tar imot HamKam 2 til Derby hjemme på Elverum stadion mandag 5. august.