Bilde er fra et tidligere oppgjør.

Uavgjort mot Lillehammer

I årets fjerde treningskamp gikk vi fra å være meget svake til å dominere totalt

På søndag reiste gutta våre til Raufosshallen for å møte Lillehammer i årets fjerde treningskamp. Vi tok en prat med hovedtrener Stian Aasen, som oppsummerer kampen på følgende måte.

Vi bør slå lag som ligger i divisjonen under oss hvis vi ønsker å være et topplag i 3 divisjon. Når det er sagt synes jeg Lillehammer er et meget godt 4 divisjons lag som etter mitt syn også hadde klart seg greit i 3 divisjon.

Første 25 minuttene er vi svake, vi får mange brudd i mot og er dårlige framover. Mot slutten av 2 omgang tar vi mer og mer over, men klarer ikke å score. I 2 omgang dominerer vi stort, men det er Lillehammer som scorer kampens første mål på en feil av oss hvor vi mister ballen og får et brudd i mot, målet kommer helt mot spill og sjanser. Vi utligner ved Jan Marius Høiby og fortsetter å dominere men det ender allikevel uavgjort.

Vi er gode når vi ligger etablert i forsvar og det er jeg godt fornøyd med. Martin gjør også en kjemperedning når Lillehammer kommer aleine med keeper rett før slutt. Det jeg ikke er like fornøyd med er at vi mister ballen for lett i etablert angrep og får brudd i mot, da skaper ofte motstander store målsjanser.

Det er nye muligheter på onsdag mot KIL 2 og da skal hele troppen få spille. 

NB! Bildet i saken er fra et tidligere oppgjør

 

Annonse: