Turnering, ulver og bønder! For en helg dette skal bli!

ENDELIG er det klart for Elverumsturneringen igjen!

Siste helga før skoleslutt, da er det bare en ting som gjelder. Elverumsturneringen! 

Dette er en tradisjonsrik turnering som har vært av de største i Norge, hvor vi som klubb jobber for å forsøke å komme dit igjen. I år er det hele 193 lag påmeldt og det skal i løpet av helga spilles 459 kamper! 

I tillegg til at det skal spiller fotballkamper, spises is, pizza, lakris og digg på områdene våre så blir det også konsert på Torget utenfor Amfi. 

MGP deltakerne Subwoolfer og Tuveia står på plakaten og ikke minst på scenen på turneringskonserten lørdag den 10.6! Dørene åpner 17.00 og konserten er igang 18.00! 

Konserten trekker folk langveisfra, og vi synes det er ekstra stas når det er publikum som kommer helt fra Nederland for å få med seg Subwoolfer i Elverum! 

Vi ønsker å skape en folkefest på Torget, og håper også at DU kommer på konsert. For å få inn flest mulig har vi lagt prisen så lavt vi kan, og endte på 100,-! 

Er du medlem i Elverum Fotball, eller har deltakerkort på turneringen så er det gratis å komme inn. Deltakerkortet teller som billett, og Elverum Fotball sine medlemmer kan hente ut sin gratisbillett på billettsiden. 

Skaff deg billetten din her: Billetter

Vi minner om at konserten er rusfri! 

Annonse: