Stian letter på sløret, og gir en liten førjulsgave til Elverumssupporterne!

Det har vært stille en liten stund, og det med god grunn. Det skjer veldig mye om dagen, og det har det gjort en stund. At Leif Nordli har kommet inn i teamet er allerede sluppet og mottatt med stor entusiasme. 

I tillegg til Leif Nordli inn som assistenttrener har vi også fått på plass en sportslig leder. Vegard Berntsen som har vært keepertrener de to siste sesongene har sagt ja til å å tre inn i rollen som sportslig leder på herresiden. Tilsvarende har Arild Lunde tredd inn i rollen som sportslig leder på damesiden (kommer mer info om damene i egen sak). 

Tilsammen med administrasjonen har teamet på herrelaget jobbet godt, leitet og undersøkt og har funnet spillere som vil passe godt inn med de som allerede er der og ikke minst spillere som ønsker å spille for Elverum Fotball. Vår målsetting er å kjempe om opprykk, og med Hønefoss i avdelingen som stiller i en helt annen liga økonomisk, må vi være smartere når vi henter spillere. Dette er vi godt i gang med og det begynner å se spennende ut! 

Til nå har følgende spillere signert for nytt år: 

Adrian Grasmo Bergman 
Kuba Masalski
Jesper Aasen
Sondre Løvberg
Magnus Solum
Marius Høiby
Amund Møllerhagen

I tillegg har både Ismael Koroma og Vladimirs Kamess kontrakt ut 2024. 

Av nye fjes du kan se på stadion til neste år har vi foreløbig signert: 

Annonse:

Lounes Foudil, han kommer fra Mjølner i 3. divisjon der han har spilt 53 kamper de siste to årene med 13 scoringer i serie og cup. Han er født 2000 og spiller fremover på banen. Trente med Tromsø 2023, og er en spiller som vil opp og frem. Vi ønsker å gi ham den plattformen. 

Mikkel Gran Frankmo. Kommer fra Brumunddal. Har spilt 2. og 3. divisjonsfotball i henholdsvis Ham Kam og Brumunddal. Han har hatt en stor rolle i årets Brumunddal-tropp som en del av kapteinsteamet. Og vi gleder oss til å se ham i svart og hvitt! 9 mål i snitt pr sesong som midtbanespiller lover bra for tiden fremover. 

Herman Evensen. Har spilt for Hamar IL. Et ungt talent vi gleder oss til å se utvikle seg på Elverum Stadion. 

Vi vil gi en bedre introduksjon av alle spillerne når vi er tilbake etter juleferien. 

Det jobbes også godt fra trioen, Aasen, Nordli og Berntsen og vi kan nok forvente flere signeringsslipp i tiden fremover. Det gledes til å ta fatt på sesongen som starter opp 8. Januar i en splunkande ny Rolfshall! 

Annonse: