Bilde kamp

Sterkt resultat i grunnlovs bygda!

Det er Januar, to meter med snø, og endelig klart for treningskamper.

Sesongens første treningskamp er ikke av det enkleste slaget, i hvert fall ikke på papiret. Elverums herrer skal ta turen til Eidsvold for å måle krefter med fjorårets avdelings vinner Eidsvold Turn.

Selv om kong vinter virkelig har levert varene de siste dagene var det en fin og kjapp kunst gress matte som møtte Elverums gutta.

Førsteomgangen starter bra, gutta er offensive, framover rettet og skaper flere målsjanser. Etter halvtimen spilt, klinker Solum ballen i krysset og vi kan gå fornøyde inn til årets første pause.

Annonse:

I pausen gjøres flere bytter, alle skal få en omgang. Kampen jevner seg mer ut, men etter 60 minutter putter Youssef dagens andre ball i Eidsvold nettet. Dessverre kommer det en redusering etter 70 minutter, og i det kampen går mot slutten får Eidsvold frispark. Perlescoring og kampen ebber ut med 2-2.

Vi spiller bra offensiv fotball, klarer å være framover rettet og burde ha ledet med mer etter første omgang. Gutta er dønn lojale mot kampplanen og står fysisk godt hele kampen. Spesielt moro er det at de nye gutta viser klasse og viser at de har forstått hvordan vi ønsker å spille. Vi drar hjem med en god følelse oppsummerer sjefen sjøl, Stian Aasen.

Neste kamp er allerede neste lørdag borte mot Kongsvinger på Gjemselund. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Bilde kamp.jpg
Bilde fra tidligere kamp

 

 

 

 

Annonse: