Sterk borteseier mot Sprint - Jeløy

En god keeper, en super reserve og en kontring tatt rett ut av læreboka sørget for at tre nye poeng tok veien hjem til Elverum.

Vi har blitt et lag som klarer å vippe jevne kamper til vår fordel sier hovedtrener Stian Aasen.
Laget er i utvikling med åtte seire og en uavgjort på de siste ni kampene, dette er vi meget godt fornøyd med fortsetter han.
Å jevnt skulle det bli når et godt Sprint - Jeløy tok oss imot på Jeløya lørdag.

Oppladningen har ikke vært optimal for vår del med mye sykdom i troppen uka opp mot kamp.
Magnus Solum var endelig tilbake fra start etter et lenger skadeavbrekk men ryker dessverre ut med en ny skade etter bare 15 minutter.
Da kommer Sondre Løvberg inn, og unggutten skulle vise seg være svært giftig denne lørdagen.

Etter 20 minutter tar Nelsinho med seg ballen inn i sekstenmeteren og blir felt i det han runder keeper, straffe til oss.
Samme mann gjør seg klar på straffemerket. Keeper går til venstre, ballen plasseres midt i mål hvor keeper ligger igjen med beina. I noen hundredeler puster Sprint lettet ut, men Sondre Løvberg er lynhurtig på returen og kliner inn 0-1.

Vi har mye ball men evner ikke å skape de helt store mulighetene i resten av den første omgangen. Sprint - Jeløy er farlig fram på noen ganger men en meget god Martin Kjeverud Eggen i mål og et oppofrende forsvar rydder unna i egen boks.
Vi går til pause med en ett måls ledelse.

Andre omgang er bare tre minutter gammel når vi øker ledelsen. Jesper Aasen mottar ballen ute på flanken og vender bort mannen sin. Ballen blir slått hardt og presist på bakre stolpe hvor Sondre stuper inn sitt andre for dagen, en kjempe scoring fra de to ungguttene.
Moro med Jesper som har jobbet hardt i et par år og får en velfortjent debut fra start. Han gjør en god kamp og kroner det med en fantastisk assist, 0-2.

Men kampen er langt fra over. Sprint trykker på mer og mer utover i kampen, og etter 57 minutter  reduserer de etter en misforståelse i våre bakre rekker.
Nå koker det greit. Sprint kjører alt framover for å få utlingningen, mens vi ofrer oss med alt vi har i egen boks. Etter 88 minutter snus alt ila sekunder. Sprint får alle sjansers mor etter en corner.
Vi blokkerer på strek og de bommer på ball fra 30 cm. Vladimirs Kamess slår ballen ut til Sondre som videre spiller Nelsinho ut til venstre. Nelsinho slår en strøken utside pasning til Farzam som runder keeper og triller inn 1-3, kontring i verdensklasse.

Vi vinner en tett og jevn kamp mot et meget godt Sprint - Jeløy lag. Vi utvikler oss hele veien og klarer å avgjøre disse kampene til vår fordel.
Allerede på lørdag er det ny kamp når Ulfstind tar turen til Elverum stadion, da skal vi gjøre alt for å få den tiende på rad uten tap.