Solid oppvisning på Funnefoss!

Elverums herrelag fortsetter ferden i Norsk Tipping-LIGAEN, og denne gangen var det Funnefoss/Vormsund som var verter for årets versjon av Elverum Fotball!

Endelig har vi en tropp som er bortimot sykdoms- og skadefri og vi får vist alt vi kan.

Per Inge Engstad i teamet rundt laget oppsummerer det slik:

"Det var spennende å spille kamp på naturgress, for våre gutter spiller jo stort sett bare på kunstgress. Både i kamper og treninger. Førsteintrykket av banen før kampen var at banen så bra ut, men når vi begynte å spille så "satt ballen fast", og den spratt litt annerledes enn vi er vant med.

Men vi spiller en av de aller beste kampene for året.

Vi produserer helt enormt med sjanser, og 1-0 til pause er egentlig for lite. Vi burde ha scoret noen flere mål i 1. omgang. Og det fortsatte på samme måte i andre omgang. Så har vi en liten kort periode der vi er ukonsentrert og slipper FuVo inn i kampen igjen da vi leder 3-0. Dette utnytter FuVo og plutselig står det 3-2 til oss.

Vi opplever det som veldig fortjent med 3 poeng etter godt spill og vi er veldig glad for at vi reiser derifra uten skader."