Siste treningskamp for gutta før seriestarten

For at alle skulle få en kamp i beina før seriestart ble det dobbelt opp med treningskamp denne uken.

Etter å ha vunnet 3-2 mot Lillehammer på lørdag, var det klart for at enda fler skulle få en kamp i kroppen før seriestart. Vi har slitt med sykdom og skader på enkelte og derfor var det duket for at fler som har vært ute skulle få noen minutter med kamptrening i kroppen før det braker av gårde mot Eidsvold Turn mandag.

Nybergsund som satser hardt i 4. divisjon ønsket å måle krefter med oss, noe som passet bra i den perioden vi er inne i. I første omgang er det vi som styrer det meste. Vi produserer mange målsjanser, men mangler litt det siste for å få dem i mål.

Det var også gøy å få se Nelsinho på banen i Elverumsdrakt etter at han kom til byen tidligere i vinter. Nelsinho er et spennende element i troppen i år, det viste han frem i den omgangen han spilte i går. Er et konstant uromoment og scorer et nydelig mål etter 15 minutter for å sende oss opp i 1-0.

Vi fortsetter å skape gode målsjanser og 2-0 blir satt av Karl Johan Olsen etter nydelig spill i forkant. Vi kunne nok og burde nok ha scoret flere, men vi styrer det meste og har god kontroll.

Vi gjør en del bytter i pausa og flere av unggutta kommer inn for å måle krefter. Sundet gjør også mange bytter i pausa, så det er 2 helt forskjellige lag som kommer ut i 2. omgangen.

Sundet går rett i angrep og er hissigere på press. Når vi gir bort noen unødvendig brudd på personlige feil er ikke kontringshissige Sundetspillere vanskelige å be. De scorer 2 kjappe mål i 2. omgang og setter 3-2 når det gjenstår 20 minutter.

2. Omganger er mer jevn, fordi vi gir bort ballen på enkle feil og Sundet tar vare på disse mulighetene. Vi skaper en del sjanser i 2. omgang og, blant annet har Daniel et voldsomt skudd fra 20+ meter som curler forbi keeper, men treffer stanga.

Alt i alt en god treningsøkt for begge lag, og vi ønsker Nybergsund lykke til i sesongen 2023.