Seier på Sveum i februarsola!

Vi tok turen til Sveum for å møte serierival Brumunddal i ny treningskamp

Vi tok turen til Sveum i det som kun kan karakteriseres som skikkelig påskevær midt i februar.

Og for de som tok turen for å se kampen fikk se to lag som ville mye, men at det fortsatt står februar på kalenderen.

Undertegnede mener Elverum er det beste laget til pause (helt nøytral sett selvfølgelig), selv om det står 0-0. Sjansestatistikken viser etter 1. omgangen 1-1, der begge lag har en stor sjanse til å score mål. Vi har noen flere sjanser som fort kan bli store og som kan bli mål, men det mangler det siste lille.

Vi gjør noen bytter i pausa og litt roteringer for å teste folk i andre roller.

Der 1. omgangen var rolig med tanke på mål, så har 2. omgangen det meste for det går ikke mer enn 4-5 minutter før Vladi blir felt i egen 16 meter, Brumunddal får tak i ball, og spiller seg til åpent mål og går opp i ledelsen. Her bør det nok være et frispark, men det blir ikke dømt og vi ligger under 0-1.

10 minutter senere har Brumunddal corner som blir slått inn, der Tommy er rett bak en Brumunddalspiller som bommer, og header den rett i krysset i eget mål. Meget fin scoring, men vi ligger under 2-0.

Som Elverumssupporter synes undertegnede at Elverum er best selv om vi ligger under 2-0, og kjipt at vi produserer flere gode sjanser og halvsjanser uten at det gir noe resultat. Da det gjenstår ca 20 minutter får vi frispark på 23,5 meter litt ute på kanten. Javier slår den inn og en Brumunddalspiller er uheldig og stusser den i eget mål. 2-1!

Vi fortsetter å presse og skaper sjanser. 10 minutter senere får vi innkast, Vladi tar dette kjapt og kaster til Solum som er på løp som legger inn foran mål der Sondre er på plass og setter inn 2-2.

Vi presser og er farlig frempå et par ganger, og tilslutt sitter den når Daniel blir spilt igjennom som kommer alene med keeper og setter 3-2!

Vi vinner 3-2 i en treningskamp i februar. Det er kanskje ikke så viktig isolert sett, men det er deilig at vi kommer tilbake når vi ligger under igjen. Stian får gode svar på ting han lurer på, og vi får nok en økt på stor bane! Det er mye positivt som skjer i denne stallen og det blir spennende å se hva som skjer fremover. Neste nå er treningskamp mot KIL2 på tirsdag, før vi setter snuta mot Tyrkia der vi får mange økter på stor bane, enda bedre påskevær og ikke minst vi får bygget relasjoner.