Re signeringer og nye gutter på plass

Troppen begynner å ta form og dette er noen av årets nye spillere.

Noen resigneringer har det vært, men det er også noen nye fjes både blant spillere og i støtteapparatet i årets sesong.

Markus Hilsen signerer for ett år til og går dermed løs på sin andre sesong for klubben. 24 åringen spiller venstre back, har en vanvittig pasningsfot og tilfører laget masse energi. Markus har tidligere vært i både Lillehammer og Gjøvik/Lyn og vi er veldig fornøyd med at han velger å bli med oss videre.

Signering Hilsen.jpg

Farzam Dadras er en spennende 19 åring som har vært tilknyttet Ham-Kam de siste årene. Han er en framover rettet spiller med stor lojalitet og meget gode basis ferdigheter. Indreløper/kanten kan virkelig bli en av ligaens store overraskelser, vi er veldig glad for å ha Farzam på plass.

Signering Farzam.jpg

 

Kristian Skoglund lokal spiller fra Trysil. 19 åringen er veldig god en mot en og har spisskompetanse på rykket sitt som blir etterfulgt av stor fart. Midtbane/kant spilleren er en spennende type som er god til å ta med seg ballen framover på banen og vi gleder oss til å se Kristian i svart og hvitt i årets sesong.

Signering Kristian.jpg

 

Youssef Alhajjar er en 21 år gammel Elverumsgutt som har vært i klubben tidligere. Vært ute å studert, men er nå tilbake i svart og hvitt. Kan spille spiss/kant, er veldig farlig i bakrommet samtidig som han er god på å bryte foran og vinne baller. Youssef er en spiller som typisk dukker opp på rett plass til rett tid. Moro å ha Youssef tilbake i klubben og det blir gøy å følge han i sesongen som kommer.

Signering Youssef.jpg

Emil Holst kommer inn som keeper trener i teamet. 26 åringen har både landslags erfaring og erfaring som spiller i toppfotballen i Ham-Kam. Vinnerskalle og profesjonalitet er ord som beskriver han godt, han er flink til å stille krav på riktig måte og bringer med seg en vinnerkultur inn i teamet. Det er godt å ha Emil på plass.

Stig Vestveit og Sture Danielsen går inn i rollene som administrative ledere rundt A laget. de har masse erfaring fra før av, er allerede tilknyttet klubben og skal sørge for at logistikken flyter bra. Veldige dyktige karer som vi er glade for å ha med på laget.

Signering Sture.jpg

Velkommen på plass alle mann!

NB! Stig Vestveit og Emil Holst var ikke tilstede da bilder ble tatt.

 

 

 

Annonse: