FP 8

President besøk i Elverum

Tom Helgesen, Lise Klaveness og Stig Arve Sæther var tirsdag kveld i Elverum for å snakke om utviklingsmiljø. Det ble en fin kveld med tre foredragsholdere som tok seg god tid til å svare på spørsmål fra de frammøtte.

Tirsdag kveld avholdt Elverum Fotball et seminar som omhandlet utviklingsmiljø i topp- og bredde fotballen. På scenen fikk vi høre Professor i talentutvikling Stig Arve Sæther snakke om hva som gjør at de beste blir best, hva gjenkjenner et godt utviklingsmiljø. Så var det Tom Helgesen sin tur, han er Fair play ansvarlig i Furnes Fotball. De er den eneste klubben i Norge som har vunnet beste Fair play klubb tre år på rad. Hva gjør de i klubben for å være et godt sted for alle og hvordan kan dette påvirke utviklingsmiljøet?

Til slutt kom fotballpresident Lise Klaveness på scenen. Hun snakket om jente og kvinnefotballen, skjevhetene som finnes i dag og hvordan vi sammen kan gjøre disse mindre. Det var en fin kveld for alle som var der. Inspirerende og tankevekkende fra gode foredragsholdere.
Vi i Elverum Fotball takker for at dere tok dere tid til å komme og prate med oss. Vi ønsker dere alle tre en god fotball sesong⚽️👍

Annonse:

Annonse: