Offisiell åpning av rolfshallen!

Rolfshallen har sett bedre dager, og styret bestemte seg for å angripe status på hallen i januar i 2023, med infomøte til politikere. Deretter ble det prosjektert, søkt om penger og planlagt. Og når vedtaket om midler ble gitt i høst, tok det ikke lang tid før Lars Erik Knipp som prosjektleder kunne sparke igang første "spadetaket". 

Det er gjort utrolig mye, Per Steinar holdt tale for å ønsker alle velkommen. Og han kunne også fortelle om ganske sinnsyke tall på det som er gjort. Blant annet er 1,2 tonn gips, 400 kilo ledninger, tre tonn fliser, 25 tonn gammelt kunstgress, ni tonn treverk og fem tonn metall blitt fjernet og kjørt vekk.

Sagt med et glimt i øyet melder også styrelederen at hallen fremstår bedre nå enn da den var ny. Om det ikke stemmer så er det i allefall ikke langt fra sannheten. For hallen, den har blitt meget bra! 

Det er gøy å gå rundt i hallen blant de fremmøtte og høre hvordan de lovpriser forandringen som har skjedd. Og at dette har skjedd innenfor de rammene som er satt, og at det er levert over 4000 dugnadstimer for å få det til, er også et stort tema det blir snakket om. 

Annonse:


Hallen er blitt preget med regnbuefargene i taket, for hos oss, er alle velkommen! 

Ordføreren og politikerene er også skjønte enige om at dette er godt anvendte penger, og de er imponert over endringen som har skjedd siden de var her på befaring. 

Ordfører Lillan Skjærvik fikk æren av å ta det første offisielle sparket på ballen, og gikk for en trygg og god plassering av ballen nede i mål med innsiden. For å vise hvor etterlengtet dette var, og trykket på hallen så måtte gjester og de tilstede jages ut av hallen klokken 16, for da skulle første lag i gang med trening. Og da gikk det slag i slag med trening resten av kvelden. Bare på åpningsdagen var det langt over 100 stk som trente. 

I tillegg til hallen, har gangen fått et løft sammen med toalett og garderober. Det er fortsatt mye som kan og skal gjøres. Men resten må tas litt etter litt. Men det viktigste er at hallen er pusset opp og er brukandes. Og det kan vi trygt si at den er! 

Tusen takk til alle som har bidratt til at dette er mulig, både firmaer og privatpersoner. 
Og ikke minst tusen takk til Lars Erik Knippa som har vært prosjektleder og holdt tak i alt sammen! 

 

Annonse: