Målbonanza og mange unggutter fikk sjansen mot FuVo!

Nest siste seriekamp og serien er i prinsipp over for vår del. Vi er trygt plassert på en 3. plass og kan ikke komme lenger ned, og vi har ikke sjans til å nå igjen de over oss.

Men vi har igjen kamper, og disse skal spilles og ikke minst så skal vi gjøre så godt vi kan og helst vinne kampene. Denne gangen var det Fu/Vo som kom på besøk, de ligger på 7. plass og hadde før kampen mulighet til å kjempe om en 4. plass på tabellen som tidligere har gitt fordeler i cupen.

På grunn av skader og diverse måtte Stian gjøre flere omrokkeringer i startoppstillingen, og poteten Lynum startet kampen på høyre bekk. Vi hadde også med en ny juniorspiller fra start i Jesper Aasen som har arbeidet hardt hele året og fortjente å få sjansen fra start i den kamp.
På benken bugnet det også med unge Elverumsgutter som kriblet etter å få komme inn!

Kampen starter litt ujevnt der Fuvo er det laget som er mest "på". De første 15 minuttene henger vi litt etter og Fuvo skaper noen farligheter. Vi arbeider oss mer og mer inn i kampen og på en overgang der Lynum kommer seg fri på høyrekanten med et fantastisk medtak, slår et hardt innlegg langs bakken kommer Sondre Løvberg som en rakett på bakre og sklir ballen i mål! 1-0!

Fuvo har ikke helt sluppet taket og det tar ikke mange minuttene før de er frempå og hugger igjen og på en corner kriger de seg til 1-1 etter en uheldig stuss inn i feltet hvor FuVo-spilleren rager høyest.

I motsetning til noen kamper tidligere i år, så klarer vi å hente oss fort inn igjen og bare minutter etter kommer Sondre Løvberg seg fri, spiller til en godt plassert Solum som vender opp og plasserer ballen i mål! Fantastisk scoring, og vi leder 2-1.

Etter dette er det vi som styrer alt som skjer utpå matta. 3-1 kommer rett før pause der Jerome slår et frispark fra ca midtbanen som treffer Solum med milimeterpresisjon. Solum lar seg ikke be to ganger og ekspederer den kontant i kassa! Vi går til pause på 3-1!

2. omgangen har bare så vidt kommet igang før vi ruller opp et fantastisk angrep, der Jan Inge Lynum fyrer av en rakett utenfor 16 meteren som fyker inn i mål! 4-1!

Vi fortsetter å styre kampen og Stian benytter anledningen til å gi enda flere unggutter sjansen, Sebastian Wasa Hansen og Peder Lundemo kommer inn etter 64 minutter og får nesten en halvtime på banen, Syver Bjørnebye kommer inn etter 70, og Emil Andreas Waldal kommer inn etter 75! Det er utrolig gøy å se Aasen pumpe på med unggutt etter unggutt som er lokale inn på banen, og vi kontrollerer fortsatt kampen med såpass ungt mannskap. I tillegg hadde vi også Amund Olsen Hagen på benken som debutant, som ikke kom inn.

Også gøy å se Kasper og Vladimirs med i en kamptropp igjen etter lang skade, selv om de ikke spilte noe.

I det 80. spilleminutt blir det slått/kastet inn og Sebastian Wasa Hansen stusser ballen videre, som havner hos Solum som setter sitt 3. og gjør hattrick for dagen. Gratulerer til Solum med Hattrick, men også til Sebastian for sitt første målpoeng!

Kampen ebber ut i 5-1 og vi skal si oss fornøyd med det!