Kun 1 poeng med hjem fra Volda

I en kamp der vi er best er det tungt å reise hjem med kun 1 poeng.

Med en sterk seier mot Hødd med 1 mann mindre spilt i store deler av kampen dro gutta fra Elverum, Elvebris og Tine fotballskole for å ta opp kampen mot Volda. Volda ligger plassert langt ned på tabellen og burde ha vært en overkommelig oppgave for våre gutter.

Men det er liksom bare noe som ikke vil seg. Vi produserer plenty med målsjanser, men vi sliter med å sette mange av dem. Vi går til pause på ledelsen 1-0 etter en flott lagscoring der det er Nelsinho som får æren av å sette målet.

Hva som skjer i 2. omgang er ikke lett å sette fingeren på, men vi går tomme for energi og vi slipper Volda med inn i kampen. Vi sliter litt med dødballer imot, også denne kampen og 1-1 er et resultat av det.

Rett etter 1-1 scoringen setter vi nok en nydelig scoring, denne gangen av Brian som blir spilt fri av Lynum. Vi leder 2-1 og det ser ut til at vi skal klare å ri dette i land. Som nevnt sliter vi litt med dødballer i mot og vi får 2-2 i sekken på en ny dødball. Dette er også sluttresultatet og vi reiser hjem igjen skuffet og slitne.

Neste kamp er hjemme mot Sogndal 2, søndag 2.7 kl 16.00! Håper vi klarer å fylle opp stadion denne søndagsettermiddagen!