Kalasseier på stadion når Ulfstind kom på besøk

Vi er enorme om dagen! Her er noen tall; 9 seire og 1 uavgjort på de siste 10 kampene. Etter ferien har vi spilt 5 kamper med småpene 22-4 i målforskjell. Hjemme på stadion viser den samme statistikken 16-3 over 3 kamper. Med andre ord, det er morsomt å være Elverum patriot om dagen.

På lørdag var det Ulfstind som hadde tatt den lange veien fra Tromsø til Elverum stadion.
Og med den flyten vi har om dagen, er ikke Elverum det letteste stedet å komme for å sanke poeng.

Vi tok en prat med hovedtrener Stian Aasen om lørdagens oppgjør.

Vi kommer godt i gang med kampen og gjør et mål allerede etter fire minutter. Nelsinho dribler seg fri og leverer ballen til Sondre Løvberg som setter ballen enkelt forbi  Ulfstind keeperen.
Etter målet blir vi mye svakere. Vi har en halvtime der hvor vi presterer langt under det vi forventer av oss selv. Vi får ikke spilt av deres press samt at vi gjør mange ukloke valg. Vi mister mye ball og taper dueller. Dette medfører at vi gir bort alt for mange dødballer til et lag som har sin styrke på nettopp det. Gudskjelov har vi en keeper og en bakre firer som gjør en enorm sterk jobb med å holde unna sier Aasen.
De siste ti minuttene løsner det igjen. Vi spiller ball og flytter oss litt fortere slik at de blir løpende mye imellom. Vi kommer gjennom forsvaret deres både med kontringer og når de ligger etablert.
Etter en skikkelig måltjuv scoring av Mikkel og et straffespark satt sikkert i mål av Magnus tusler vi inn i garderoben med en 3-0 ledelse. Meget flatterende med tanke på omgangen vi akkurat hadde spilt fortsetter han.

I pausen blir vi enige om noen endringer. Vi skal hardere opp i press, bryte ballen oftere og kjøre i gjennom med fullt trøkk. Det syns jeg vi lykkes godt med. De tre på topp jobber godt sammen og vi får en del brudd der oppe.
Vi ble også enige om å være mer tålmodige bak, samtidig som vi flyttet ankeret vårt høyere opp i banen. Ved å gjøre dette fikk vi flyttet litt mer på dem og de ble tydelig slitne utover i omgangen forteller Aasen.
Jeg er godt fornøyd med prestasjonen til gutta etter pause og det var spesielt morsomt med flere ulike målscorere. Moro var det også at flere unggutter fikk prøve seg utover i kampen fortsetter han.

Scoringene i den andre omgangen ble scoret av Mikkel, Kristian, Markus og Youssef.
Og hvis du tar med et stolpeskudd og en straffebom i tillegg, var det kanskje fortjent med en såpass overlegen seier til slutt.

Jesper starter sin andre kamp på rad og gjør nok en gang en bra kamp fra sin midtbane posisjon.
Sondre får en velfortjent start og leverer nok en gang, fem målpoeng på de siste to kampene er imponerende av unggutten.
Kristian Skoglund både scorer og skaffer straffe, Håvard Befring blir bare bedre og bedre, og de lokale Elverums gutta Stig Santiago Bjørnæs og Youssef Alhajjar ordner det siste målet helt på egenhånd. hvis du tar med at Fredrik kommer inn og er helt sjef over skuta, blir totalen meget god på Elverum stadion lørdag.

Neste kamp er førstkommende lørdag borte i Narvik mot Mjølner.
På månedens siste dag kan du se gutta hjemme på stadion igjen når vi tar imot Skjervøy.
Håper folk kommer på kamp og heier oss fram. Det er moro å se fotball på stadion om dagen.