Imponert over prosjektet!

Statsforvalteren i Innlandet Knut Storberget fikk blant annet se framtidens stjerner på FFO da han besøkte "Nye" Rolfshallen tirsdag.

Statsforvalteren i Innlandet Knut Storberget var tirsdag formiddag invitert av Elverum kommune til Rolfshallen og Elverum Fotball for å høre litt om hvordan vi driver klubb og ikke minst det fantastiske prosjektet "Nye Rolfshallen" som ble påbegynt i fjor høst og ferdigstilt på nyåret.

Både lokalpolitikere, fylkespolitikere og andre aktører fra Innlandet var tilstede sammen med Statsforvalter Knut Storberget da styreleder i Elverum Fotball Per Steinar Krogsæter fortalte om  klubben vår, videre utvikling av stadion området og selvfølgelig den nylige oppussingen av Rolfshallen.

Storberget 3.jpg
Styreleder Per Steinar Krogsæter forteller om Elverum Fotball

Statsforvalteren var spent på å høre om dugnadsånden fortsatt var i livet! Krogsæter fortalte om mennesker som ringte på kvelden for å høre om de kunne få komme på dugnad igjen i morgen,  om lokale selskaper som plutselig dukket opp for å gjøre utbedringer uten at vi hadde spurt om det og han takket politikerne i byen vår som var løsnings orienterte og viste stor velvilje.

Storberget 4.jpg
Mange politikere og andre aktører fra Innlandet hadde møtt opp i Storstua på tirsdag

Prosjektleder for oppussingen Lars-Erik Knippa hadde laget en film som ble vist, her fikk de se hvordan forvandlingen av Rolfshallen ble til litt etter litt, det var imponerende å se hvor mye som ble gjort på bare 16 uker. Når filmen var ferdig fikk alle gå ned i hallen å se med egne øyne hvor bra resultatet har blitt. Der var det selvfølgelig full aktivitet med FFO. Barna brydde seg i liten grad om hvem som var på besøk, de var mest opptatt av å spille fotball, å det er vel kanskje sånn det bør være hvis man drømmer om å bli fotball proff.

Storberget 2.jpg
Storberget & co var imponert over resultatet av oppussingen.

Vi takker for besøket og ønsker velkommen tilbake en annen gang.

 

Annonse: