Hils på Marius

Marius Øyen er 18 år og kom til oss tidligere i sommer.
Lom gutten spilte sine barneår i hjembygda før han tok veien sørover. Først i elitesatsingen til Øyer/Tretten, deretter ble det 3 års studier ved NTG i Kongsvinger.
I Kongsvinger har den talentfulle unggutten spilt for G16 Nasjonal, G19, Kongsvinger 2 og også fått noen treningskamper med Kongsvinger.

Annonse:

Etter studiene har Marius vært på noen prøvespill rundt i distriktet før han kom i kontakt med Stian Aasen. Han ble overbevist om at dette var det riktige steget å ta og gleder seg til og bidra utover høsten i svart og hvitt.
Han er en anvendelig midtbanespiller som både kan spille indreløper men også trekke seg dypere i banen. Liker og få ballen i fot og spille kjapp kombinasjons fotball.
Marius har allerede fått sin debut borte mot Mjølner forrige helg, det endte med en assist og målpoeng i sin første kamp, så dette ser riktig så bra ut.

Marius har funnet seg godt til rette i sin nye klubb
Marius har funnet seg godt til rette i sin nye klubb

Men det er ikke bare Elverum Fotball som betyr noe for Marius. Han sier selv at han har Liverpool  gravert dypt inn i hjertet og han snakker på inn og ut pust om favoritt klubben sin i vest.
Uavhengig av favoritt klubb så ønsker vi Marius velkommen til Elverum Fotball og håper å se gode prestasjoner og flere målpoeng utover høsten.

Annonse: