Folk bretter opp ermene og ting skjer nå fort i Rolfshallen!

Mandag 18.9 gikk startskuddet for prosjekt Rolfshallen! Da gikk en gjeng dugnadsfolk og A-lag herrer på med dødsforakt med mål om å få bort gresset. Etter en heroisk innsats var 30 tonn kliss vått kunstgress fjernet. 

Videre gjennom uken, kom enda flere dugnadsfolk til og sammen har alle fått fjernet kunstgress, vann, søppel og annet fra banen. Alt som skal rives er rivd ned, og folk kjenner seg snart ikke igjen når de kommer inn i hallen. (Om de ikke var der tidlig på 90 tallet da). 

Vi har tv-kjørt overvannsnettet, slik at vi har fått kontroll på tidligere lekasjer. Vi har fått ryddet opp veldig mye utvendig. gamle mål osv. Og laget istand større lager.

Nå er vi igang med å rengjøre og støvsuge vegger. Vi begynner å isolere og tette deler av veggene denne uka. Neste uke starter gjennoppbygging, med bytting av en del glass m.m. 

Dette er kjempegøy, men det som kanskje er det som er mest artig er at bare siden forrige søndag kveld har vi ca 300 dugnadstimer! Vi er så utrolig takknemlige for alle som stiller opp for at vi skal få hallen i stand og klar til satt dato 8. Januar. 

Om du ønsker å bidra på dugnad så har vi masse behov for dette fremover fra uke 42-43. 

NB! Det blir IKKE dugnad førstkommende helg! 

Sjekk ut forandringen som har skjedd så lang 

OBS!!! 

Rolfshallen og klubbhuset er nå et anleggsområde, og vi ber om at sperringer og skilting blir respektert. Parkering og kjøring ned til klubbhuset og Rolshallen etter klokken 16.00 er på eiers eget ansvar. Det bæres, kjøres og flyttes ting og de som er på jobb kan ikke forventes å skal gå sikksakk mellom biler for å komme frem. 

Bruk parkering ved ungdomsskolen, eller ved taktribunen ved trening og kamp. 

Annonse:

 

 

Annonse: