Fantastisk stemning på Amfi under Yngres kickoff

En gammel tradisjon er vekket til live, når vi inviterte hele yngres avdeling til kickoff på Amfi

Med over 900 aktive medlemmer i klubben så sier det seg litt selv at det blir kaos når man samler alle på et kjøpesenter samtidig for en kort periode. Og kaos, ja det ble det i positiv forstand. 

Det vrimlet av unger og foreldre overalt som var på "spillerjakt" for å finne igjen seniorspillere som satt med klubb-skjorter til deres lag. Vi gjorde en vri på utdeling av klubb-skjorta der vi delte inn i par fra herre og damelaget som satt og tok i mot hvert sitt lag/pulje. Alle supporterne og yngres er viktige bidragsytere på tribunen og stadion under kamp og trening, og derfor var det viktig for våre seniorlag at de kunne bidra med å dele ut t-skjorter til barna, og ikke minst være tilgjengelig for en prat eller bilde for de som ønsket det. 

Mens dette foregikk holdt Amfi en "knekk-koden" konkurranse der det var om å gjøre å finne en 4-siffret kode som åpnet en "glass-safe" som inneholdt fotballsko, bag, fotballstrømper, Oakleybriller og frisbeegolf-disker. Amfi sto bak både konkurransen og bak premien og det var stor kø til boksen fra det åpnet til den til slutt ble "knekt" etter at Lene og gjengen på Amfi hadde røpet noen av tallene. 

Etter at t-skjorter var delt ut, ble det presentasjon av seniorlagene der damene ledet an og herrene kom etter. Amfi hadde ordnet en catwalk og for å gjøre ekstra stil på presentasjonen kom spillerne ned rulletrappa ved Mester Grønn. Det var et herlig syn der spillerne kommer ned trappa med ca 300 mennesker som står og tar dem i mot. 

Tilslutt trakk vi ut 5 billettpakker til landskampen mellom Norge - Kypros der hver pakke inneholdt en barnebillett og en voksenbillett. Rosinen i pølsa for mange var dog lagpremien som ble trukket tilslutt der Amfi sponser klubbshorts til hele laget. Det ble stor jubel hos J12 når de ble ropt opp som vinner og vi takker Amfi for denne premien også! 

Vi takker absolutt alle for oppmøtet, Amfi for en fantastisk tilrettelegging og ønsker alle en god sesong i svart og hvitt! Sjekk bildekarusellen for litt stemningsbilder.

Annonse:

 

Annonse: