En siste dans

Etter at kampen ble utsatt i nesten tre timer var gutta mer enn klare nok når dommeren endelig fikk blåst i gang kampen.

Etter først en utsettelse også enda en utsettelse, kunne kampen endelig blåses i gang ca. tre timer på overtid.
Våre gjester fra nord hadde problemer med noen endrede flytider og ble derfor noe seint på plass i Elverum.

Vi styrer i grunn kampen fra start til slutt. Det tok dog litt tid før vi fikk ordentlig sving på sakene i dag. De første tjue minuttene ble det mye dueller og halvgode forsøk på veggspill uten at vi helt klarte å få hull på et arbeidsomt Innstranda forsvar.
Men når vi først fikk hull på byllen var det ved en scoring av det nydelig slaget.
Vladimirs Kamess kommer seg rundt på kant fra sin offensive back posisjon og slår ballen inn i feltet. Der står Magnus Solum og tar ned ballen på brystet i en ganske trang posisjon og kliner ballen inn på halv volley. En meget sterk scoring.

Annonse:

Resten av omgangen dikterer vi det meste av spillet.  Nelsinho er også veldig nære på å score dagens andre når han dribler seg gjennom Innstranda forsvaret men en god sisteskanse gjør at vi går til pause med kun 1-0.

Etter pause fortsetter kampen ganske likt, vi har mye ball og Innstranda løper mye i mellom.
Det er slitsomt og måtte jakte etter ballen hele tiden, og det ble tydeligere utover omgangen at våre gjester begynte og gi oss mer rom.
Ti minutter ut i omgangen spiller Farzam gjennom Nelsinho og portugiseren gjør ingen feil når han plasserer ballen kontrollert i det lengste hjørnet.

Annonse:

Etter 64 minutter kommer dagen tredje og siste scoring. Solum blir tomåls scorer når han klarer å krangle med seg ballen forbi to stopper og setter den i hjørnet.
Noen minutter etterpå blir han byttet ut sammen med Jesper, Lounes og Mikkel. Inn kommer Youssef, Marius, Sondre og Kristian før dagens siste bytte blir gjort når Nelsinho går ut får Håvar i det 81 minutt.
Like før slutt vender Kristian bort en forvarspiller og klarer nesten og tre ballen inn i det lengste hjørnet men keeper får dessverre et par fingre på ballen.
Det blir ikke flere scoringer og det ender 3-0 i vårt farvel med det gamle kunstgresset.

Artig var det også at Adrian fikk sin første start i mål. Han har full kontroll gjennom hele kampen og er konge i feltet på dødballer.
Neste kamp er borte mot Kongsvinger 2, mandag 7. oktober.
Årets siste hjemmekamp er mot Hønefoss 20. oktober når vi arrangerer "Årets kamp" med åpning av vårt splitter nye kunstgress samt mye annet gøy som skjer.

Vi har fortsatt en andreplass og kjempe om, så vi trenger at det kommer mye folk til stadion og gir oss støtte.