Kjøp andeler i nytt kunstgress

De siste 12 årene har kunstgresset på Elverum Stadion skapt 24 000 timer med aktivitet for barn, unge og voksne i byen vår – nå skal vi skape minner i 24 000 nye timer!

Veien av minner starter fra oppstart 6-åringer som gjennomfører sin første organiserte fotballtrening, videre til turneringer, fotballskoler og FFO, via ungdomsfotballens magiske og kaotiske verden og som til slutt ender hos a-lagenes opprykksjubel. Elverum Stadion treffer oss alle på en eller annen måte i løpet av en sesong.

Elverum Fotball tar et kraftig standpunkt ved å si nei til gummigranulat, og velger i stedet et 100% miljøvennlig innfyll der materialet har en naturlig og biologisk nedbrytbarhet. Flere klubber, blant annet i Eliteserien, har valgt å gå for samme innfyll. Tilbakemeldingene er gode som gjør oss trygge på valget.

Vi har jobbet lenge med å kunne fullfinansiere dette prosjektet selv. Med god hjelp fra tilskudd og tippemidler er vi nesten i mål. Men for å klare det er vi nødt til å selge andeler i banen. Det betyr at bedrifter og privatpersoner får muligheten til å kjøpe andeler i kunstgresset for å støtte prosjektet. Bedriftene er allerede godt i gang, og NÅ kommer muligheten for privatpersonene. 

  • Gå inn på Vipps og søk etter "Andelssalg kunstgress" eller #823860

  • Kjøp så mange andeler du ønsker 

  • 200kr pr andel

QR-kode til andel kunstgress
QR-kode til andel kunstgress

På grunn av nytt kunstgress velger vi å slå sammen arrangementet «Årets kamp» med «Åpning av nytt kunstgress». Det betyr at planlagt dato (31. august) på «Årets kamp» flyttes til 20. oktober hvor vi samtidig offisielt åpner nytt kunstgress.

Da spiller herrelaget siste hjemmekamp for sesongen mot opprykksrival Hønefoss BK. Det blir gratis inngang, åpningstale fra styreleder Per Steinar Krogsæter, underholdning, konkurranser, premier og åpen kiosk med grillmat for å holde varmen i høstværet.

I forlengelsen av oppussing av Rolfshallen skal vi - med hjelp av dere - klare å løfte anlegget vårt enda et steg videre mot ambisjonen om å gi dere et best mulig fotballtilbud.

Vi er Elverum Fotball – Vi skaper minner!

 

Mvh
Georg Flatgård
Daglig Leder

Annonse: