Dårlig betalt i Hødd

Det ble en tung dag i Ullsteinvik

Første kampen etter ferien har vi ventet en stund på. Med en god flyt før ferien så var det god optimisme før vi sendte avgårde en gjeng over fjellet. Som et resultat av "Hans" sine herjinger var det om ikke umulig å ta buss, så veldig kronglete. Derfor ble det endring i reiseplanene og Stian måtte ta med seg en begrenset tropp på tur. 

Det ble en kamp der vi innehar ballen store deler av tiden, og Hødd 2 kontrer. Dette gjør de på en utmerket måte og 1-0 scoringen kommer på en kontring. Vi utlikner til 1-1 ved Kasper G. Bern sin første scoring på A-laget, som kommer ved et brudd høyt i banen og et godt gjennomspill fra Oliver. 

Hødd går opp til 2-1 ved nok en kontring og det er stillingen til pause. 

I andre omgang er det vi som styrer mye av spillet og har mye ball. Vi produserer også mange sjanser men det vil seg ikke. Ca 10 minutter før slutt går Vladimiris Kamess opp i en duell og lander forkjært. Det ender i brudd i kragebeinet og det er stopp i spillet i nesten 20 minutt mens man venter på en ambulanse til Vladi. 

Etter kampen starter opp igjen er det et fyrverkeri som går av på Høddvoll. Solum scorer og får oss opp til 2-2, men vi er sløve og det går ikke lang tid før Hødd går opp til 3-2. Solum setter enda en scoring og det er 3-3. Igjen så er vi sløve og Hødd scorer rett fra avspark og går opp til 4-3. 

Det er siste scoringen og vi taper 4-3 etter at Hødd er veldig effektive, der vi er tilsvarende ueffektive. 

2 nye fjes inn i troppen, som vi skal stifte nærmere bekjentskap med fremover. Jerome og Marius havner under lupen i løpet av uken. 

Se målene våre her: 

Annonse:

Nå må det gnus på, og vi ser fremover. Neste kamp er hjemme mot Volda på Søndag, og den SKAL vi vinne! Kampstart er 13.00 og vi håper du kommer og heier på oss. 

Rema1000 er kampsponsor og skal grille litt pølser og gir bort brus til kampen (til de 300 første). 
I tillegg blir det uttrekspremier og det vil trekkes ut noen som får sparke straffespark mot en av A-lagskeeperne i pausen. 

 

Annonse: