Batalje mot Molde 2 med spenning til siste spark

Med to sure tap i de siste kampene, var det Molde 2 som kom på besøk til Elverum Stadion der "kjerringa skulle snus".

Både Hønefoss og Eidsvold Turn snudde kampene etter at vi tok ledelsen, og det er slikt som fort kan sette seg i hodet i en spillergruppe. Med flytting av kampen fra mandag til søndag, flomlys og grei temperatur var rammene satt for en god kamp.

Man ser at gutta våre er tent, og klare for å vise hva de er laget av og førsteomgangen er en lang mars i gode sjanser og ikke minst mål. 1-0 av Solum, 2-0 av Nelsinho og 3-0 på straffe av Solum igjen gjør at vi leder 3-0 til pause og det er god flyt og stemning.

Annonse:

Men så skjer det igjen, det som har skjedd de siste ukene, motstanderen scorer mål og det gjør nok noe med de som er ute på banen med roen. For det blir plutselig litt mer rotete og oppstykket. Det er også her vi som supportere får se hva som bor i laget, for det skinner igjennom at det ikke er noen som har tenkt til å la Molde hente oss inn igjen, og det settes i taklinger og alle er virkelig på! Det resulterer i noen gule kort, men det får vi bare ta, når de ofrer det de kan for å vinne kampen.

Når Molde reduserer til 3-2 i det 76. spilleminutt var det nok flere enn undertegnede som fikk flashback fra de siste ukene, men gutta våre rir det av og vi går tilslutt seirende ut 3-2. Det er en deilig følelse når det har buttet litt i mot i en liten periode resultatmessig.

Nå er det Sogndal borte til helgen, der vi håper på å fylle bussen med 3 poeng på vegen hjem.

Alle bilder er tatt av Isak Engstad Fjeld.