Mari styrer skuta også i 2023!

Sjefen for damene tar et år til!

Det ble stor jubel i klubbhuset når det ble klart at Mari Gunnuldsen fortsetter som trener for damene også i 2023. Mari tok over rollen som hovedtrener for damene våre, vinteren 2022 og med kun 1 tap i beltet og resten seiere så må det sies at hun har levert veldig bra! 

Ettersom det er omlegging i seriesystemet for damene i sesongen 2022, endte en 2. plass med et surt nedrykk til 4. divisjon. Vi ser på dette som en mulighet til å bygge nytt og komme enda sterkere tilbake! 

- Foreløbig ser det ut til at de aller fleste fra godsesongen 2022 fortsetter, så vi har gode forutsetninger for å kunne prestere godt også i 2023, sier Mari om stallen så langt. 

Foreløbig ser det ut til at de aller fleste fra godsesongen 2022 fortsetter, så vi har gode forutsetninger for å kunne prestere godt også i 2023

— Mari Gunnuldsen

Treningene er gode, selv om vi har hatt litt "kvinnefall" grunnet sjukdom. Vi håper at de aller fleste kommer på beina fremover og vi er klare til å ta imot det som måtte møte oss i årets sesong fortsetter Mari. 

Daglig leder Georg Flatgård er også veldig fornøyd med at Mari er med et år til. - Det er veldig spennende å se hva Mari kan få til med damene i Elverum i årene fremover. Det er et viktig signal for oss som klubb at vi har en kvinnelig hovedtrener på damealget, det skulle igrunn bare mangle! Mari er god nok, har ambisjoner og lysten til å være hovedtrener, og da står vi som klubb bak henne i den oppgaven! 

Annonse: