28septemberKongsvingeraction8

Godt defensivt arbeid, men det ville seg ikke fremover på Gjemselund

Damelaget går på sesongens første poengtap.

Vi gir bort sesongens første poeng borte mot Kongsvinger 2. Dette var en kamp vi var forberedt på kom til å bli tøff. I denne kampen ble det holdt et helt annet tempo enn de forrige kampene.

Det var to lag som ønsket å bearbeide og ha mye ball, samtidig ønsker begge lagene at det skulle gå fort i lengderetning.

I første omgang hang vi ikke helt med i starten, vi ble usikre i rollene våre og forflyttet oss ikke hurtig nok. Vi klarte likevel å skape sjanser men manglet litt trøkk på siste tredjedel. I andre omgang hang vi mye mer med, og med nøytrale øyne var det nok en spennende kamp å følge. Her svingte det virkelig frem og tilbake.

Damene våre imponerte i den defensive jobben idag, veldig sterk prestasjon og holde nullen. Vi kunne også avgjort alt selv utover i 2. omgang, men det ville seg ikke. Damene viste nok engang en heroisk innsats og vi gir fra oss poeng, men vi gleder oss til å ta med dette trøkket videre inn i de neste seriekampene. Neste seriekamp er allerede på førstkommende torsdag mot Nordre Trysil. Vi gleder oss til ny kamp

Annonse:

 

Annonse: