Etter en liten sommerpause er damelagstoget i gang igjen!

3 poeng i første etter ferien

Ferien er over og vi møter Raufoss 2 i høstsesongens første seriekamp. Det blir litt som forventet i første kamp etter en juli måned med fotball fri. Laget trenger en kamp i kroppen for å komme i gang igjen og 1-4 seier er veldig sterkt. Samhandling, tempo og presisjon går hånd i hånd og med litt flere treninger i bagasjen og et fint resultat fra høstens første kamp bak oss, ser høsten veldig positiv ut. Vi møter et aggressivt Raufoss lag som virkelig kjørte høyt press fra start, noe som fører til at vi får mye bakrom som vi utnytter. Isabella er på rett plass og setter inn både 1 og 2 mål. Vi spiller oss til flere gode muligheter men vi er litt for unøyaktige i flere faser av kampen.

Raufoss kommer seg mer inn i kampen og setter mer press på oss. De får sin redusering da vi i en periode er kun 10 spillere på banen etter en skade. Vi går til pause og er ikke fornøyde og det er med god grunn. Idag er det bakrommet som gjelder og vi bestemmer oss for å utnytte det enda oftere. Ikke minst måtte vi ut av feriemodusen som første omgangen bar preg av, vi mister for mye ball og spiller for ofte inn i de samme trange rommene.

Vi går ut i 2. omgang med ny energi, får en tidlig scoring av Anna. Vi kjører på med høyt tempo og trøkk og enda mer engasjement. De siste 20 min begynner det å bli tungt men vi fortsetter å jobbe sammen. Vi fortsetter planen fra pausen og Isabella setter ballen nok en gang i mål og får et nytt hattrick for sesongen. Raufoss får muligheten til å redusere da de får utdelt et feilaktig straffespark, men den går over. Det ble 1-4 seier og tre nye viktige poeng. Frida og Stine fra J17 blir også med denne kampen der de presterer veldig godt i sine roller. Vi gleder oss til neste kamp som kommer allerede på onsdag borte mot Vind.