Brunstad-magi og sliteseier

Endelig er det klart for seriekamper igjen! A-lag Damer startet høstsesongen med en langtur til Bærum for å møte Øvrevoll Hosle sine rekrutter for en kamp som skulle vise seg å bli ganske så vanskelig.

Vi åpner med et pang på Ferd Arena med Anna Brunstad tilbake på den banen hun kjenner best av alle som var tilstede. Med millimeterpresisjon scorer hun på to langskudd fra 25-30 meter hvor det ene går ned i hjørnet i det første spilleminuttet, og det andre går rett i krysset! Fasiten viser 0-2 etter kun 5 minutter og er den beste starten vi har hatt! Deretter bølger kampen frem og tilbake, men vi går til pause med 0-2 ledelse og en liten bismak.

I pausen diskuterer vi hvordan det merkes at det er første seriekamp etter ferien. Det samlede presset sitter ikke helt som det skal, og vi gjør en del feil som tillater ØHIL å ha mye ball. Vi blir enig om en felles struktur for å hindre så mye press som mulig.

Annonse:

Etter pause får vi rett og slett ikke til det vi ble enige om, og det blir stort sett spill mot vårt eget mål. Flere bein begynner å bli slitne og det gjøres noen bytter. Etter 60 minutter slipper vi til et innlegg på bakerste stolpe og ØHIL reduserer stillingen til 1-2. Deretter fortsetter ØHIL med et stort trykk, men den kollektive arbeidsinnsatsen skal ingen kimse av. Det oppstår noen farlige situasjoner, men vi rir av stormen og tar med oss 3 poeng som vi jobber beinhardt for! Vi viser at den defensive strukturen hjelper oss, og vi skal fortsette å krige for enda flere poeng!

Laget mot ØHIL 2 i 4-3-3: Charlotte Buaune (Christina Liom fra 45’), Vibeke Stolp Ekeland, Camilla Klepaker Larsen, Cassandra Henriksveen, Marte Tangen (Andrea Knippa Løvberg fra 58’), Nora Værdal Eriksson (Nora Merli-Moen fra 58’), Stine Nordvold Lunde, Anna Vagstad Brunstad (K), Frøya Eggen Blomsterlund (Mille Myrvold fra 58’), Linnea Rustad (Marie Fengsrud Saug fra 80’) og Tonje Kopperud Olsen (Nora Værdal Eriksson fra 80’)
Innbyttere: Christina Liom, Marie Fengsrud Saug, Mille Myrvold, Nora Merli-Moen og Andrea Knippa Løvberg.

Neste kamp er nok en gang på bortebane søndag 18. august mot et sterkt Skeid-lag på Nordre Åsen kl. 13.00.

Annonse: