Bittert tap og nye fjes i troppen

For en gangs skyld kan vi innrømme at dette tapet var blant sesongens sureste. Ett poeng til hvert lag hadde vært mest rettferdig, men sjelden er fotball nettopp det.

Det tar ikke mer enn tre minutter inn i første omgang før det glipper for damene og det blir en liten kalddusj i det ellers varme været. Med sterk sol i fleisen slipper vi inn på et halvdårlig innlegg og en svak heading. En vanligvis linjesterk Christina når ikke bort til headingen som spretter inn i hjørnet, og laget får en liten støkk som varer i ca. ti minutter. Deretter skaper vi mer enn nok sjanser til å utlikne ved å være alene med keeper opptil flere ganger, men det vil seg ikke denne dagen. Treneren blir stående og klø seg litt i hodet, hva er det som skjer? Er det et påbegynnende solstikk som har truffet troppen? Det er vanskelig å vite, men vi går til pause med et bra trykk som vi ønsker å opprettholde, og en følelse av at det kan skje noe i den neste omgangen.

Annonse:

2. omgang starter med to lag som spiller frem og tilbake, og vi mener selv at vi har satt enda mer trykk på omgangen. Vi kjemper oss mer inn i kampen, og skaper mer enn nok sjanser til å kunne avgjøre til vår fordel. Samtidig produserer Grorud også en del sjanser, hvor det solide forsvaret vårt rydder godt unna. Kampen lever helt inn i siste spilleminutt, og vi prøver å gjøre noen justeringer mot tampen for en siste sluttspurt. Det ville seg rett og slett ikke og vi straffes igjen for svake første ti minutter, noe som gjør at vi må dra hjem til Elverum med 1-0 tap.

En opptur er at vi nok en gang har to nye debutanter på banen med Ida Etholm Svangtun og Marit Ingeborg Ansnes, som utfører militærtjeneste i Elverum og på Rena. Dette er veldig positive tilskudd i gruppa, både sosialt og sportslig!

Laget mot Grorud i 4-3-3: Christina Liom, Ida Etholm Svangtun, Cassandra Henriksveen (Marit Ingeborg Ansnes fra 51’), Camilla Klepaker Larsen, Vibeke Stolp Ekeland, Nora Værdal Eriksson, Anna Vagstad Brunstad (K), Kristine Skybak (Erle Lund Christiansen fra 51’), Frøya Eggen Blomsterlund (Ingrid Sten Andersen fra 51’), Linnea Rustad (Mille Myrvold fra 71’) og Tonje Kopperud Olsen.
Innbyttere: Erle Lund Christiansen, Ingrid Sten Andersen, Mille Myrvold og Marit Ingeborg Ansnes.

Det er alltid like stas å spille på hjemmebane, og neste kamp er mandag 9. september kl. 20.15 mot Ull/Kisa på Elverum Stadion. Nå trenger vi publikum i ryggen for å snu trenden med tre strake tap, og gleder vi oss stort til de neste kampene fremover som vil by på tøff motstand og lokaloppgjør på løpende bånd!